Është fituar para të shpejtë website online carbon7.cc një scam?

The Carbon7 Faqja e internetit allows an easy investment to give high returns in a short time period. Most websites like this can be a scam claiming to offer high returns and then not giving the investor their initial investment let alone any profits.

Carbon7 is an investment platform that invests on your behalf into various carbon products. It has two investment plans that you can choose from:

 1. kthimit të lartë të7% çdo ditë për 30 ditë
 2. 110% javor

Për të testuar faqen, Unë kam bërë një $25 depozitave për 30 ditë. This should get me a return of 7% çdo ditë për 30 ditë. The details of my membership and experience with the website is below.

Data regjistruar me faqen: 15 Gusht 2015
Shuma e depozituar: $25
Data e depozituar: 16 Gusht 2015
Fituar nga depozitimi: $38.5
Tregtar depozitë: SolidTrustPay
Kërkesa Tërheqja: 15 Shtator 2015
Shuma kërkesë Tërheqja: $6.75

Pas 30 ditë depozitë time fillestare e $25 ishte rritur në $38.5. I have reinvested $31.75 në të njëjtën 30 Plani ditë dhe tërhequr $6.75.

Kërkesa e parë për tërheqje $6.75 është bërë në 15 Shtator 2015. The site says that it pays in 48 orë. The payment reached my SolidTrustPay 2 hours later. So it seems that this site is paying and is good. The Carbon7 site will be monitored and the next payment will be requested in November and updated here.

Update 16/11/2015

Një kërkesë për tërheqje $54.30 është bërë në 14 Nëntor 2015. The carbon7 say they will make the payment within 24 orë. The time has exceeded 24 orë dhe ende pagesa nuk është bërë. It seems the site has now collapsed and has gone into scam status.

Më poshtë është historia e pagesës:

 Withdrawal dateWithdrawal amountPayment date
1.15 Sep 2015$6.7515 Sep 2015
2.15 Oct 2015$11.9516 Oct 2015
3.14 Nëntor 2015$54.30Still pending

Nëse ju do të donte të ndjekin të njëjtën investimet, ju do të duhet të regjistrohen me Carbon7. Once registered you will need to login and make a minimum deposit of $25. Deposits can only be made by one the following methods:

Unë do të rekomandojë depozitimit nëpërmjet Payeer si ata ju lejojnë të përdorni një kartë Visa ose Master-kartë për të bërë depozita, edhe pse të jenë të përgatitur për të siguruar kartat e identitetit skanuar dhe dëshmi të adresës. They may also ask for other scanned documents to verify your account.

Pasi të keni depozituar ju do të vihet në tuaj Carbon7 Plani i zgjedhur. After the plan expires the money and profits will be available to withdraw.

Përmbledhje

The following is the rekomanduar way to invest.

 1. Regjistrohu me shitës pagesës Payeer duke klikuar këtu
 2. Verifikuar llogarinë tuaj Payeer dhe të depozitojë një minimum prej $25 nëpërmjet Master-kartë
 3. Regjistrohu me Carbon7 duke klikuar këtu
 4. Bëni depozitë në Carbon7 nga fondet nga Payeer
 5. Gjatë Carbon7 Kohëzgjatja plan investimi juaj do të rritet. This is your passive income, ju nuk keni të bëni asgjë.
 6. Prisni për tuaj Carbon7 në plan të përfundojë dhe të zgjedhin për të riinvestojmë ose tërheqë depozitën tuaj fillestare plus fitimet

carbon7.cc Review

0

Overall

0.0/10

Cons

 • Scam

Një mendonin mbi "Është fituar para të shpejtë website online carbon7.cc një scam?

 1. Venus

  Sadly it become a scam 🙁 I lost 250$ in BTC

Lini një Përgjigju