Иницијативата П Преглед – Следниот голем дигитална валута?

Што е иницијатива П?

 
Иницијативата Q е проект чија цел е да се создаде најдобар начин на плаќање во светот.

The difference between this and cryptocurrency projects is that Initiative Q has a strategy of targeting early adopters. Тоа започна тоа е кампања со покренување на покани само модел, и почна да дава далеку огромни количини на крипто до почетокот на adopters.

А максимум од 2 ќе бидат издадени милијарди монети, и целта е една монета ќе биде во вредност од $1. Еден од главните проблеми со многу cryptocurrencies е тоа е недостаток на посвојување или корисници. Иницијативата П 1 Целта е да се создаде критична маса на корисници а потоа се изгради најдобар начин на плаќање во светот.

Иницијативата П може да се користи cryptocurrency технологија, но ова е уште да се реши.

Користење на најновите технологии, целта е да се создаде најдобар начин за плаќање, со ниски трошоци, брзи плаќања, лесен за користење и измама бесплатно. Користење на апликација скенира вашиот објект и одиме надвор, ова е нивната идеја за леснотијата на користење. Измама е спречен со искористување отпечатоци сензори, GPS, камери и микрофони. Иницијативата П исто така, сакаат да имаат способност да се јават трансакции, which Bitcoin does not have. Иницијативата П, исто така, ќе допрат до луѓето кои не се во можност да се отвори сметка во банка.

 

Е популарен?

Ако се активни на социјалните медиуми, тогаш можеби веќе се среќаваме иницијатива П. Само проверете го следново Google Трендови графикон. Терминот "Иницијатива П’ има Превземено зборот "Ethereum’ на Google Трендови.

Иницијативата П Преглед - Следниот голем проект

Иницијативата П Преглед – Следниот голем проект

исто така,, Иницијативата П имаат само најави тие имаат над 2 милиони запиши. Не е лошо за компанија која е активна на социјалните медиуми од целиот мај 2018.

 

Само со покана

За да се регистрирате на Иницијативата П треба да имате покана од некој. Тие ви прати линк преку е-мејл или социјалните медиуми, а потоа да се регистрирате од тој линк. По регистрација добивате Q4,945 на крипто.

 

Дали е пирамида шема?

Со пирамидална шема, на рано adopter инвестира пари или за криптографија, а потоа добива наградени за повикување на другите. На почетокот на adopters добиете најмногу награди и профит во голема мера од шемата, и средства од нови инвеститори се дистрибуираат до почетокот на adopters. На луѓето на дното на пирамидата се најверојатно да се направи загуба на нивните инвестиции, особено ако проектот паѓа. Со иницијатива Q нема почетната инвестиција, можете само да се регистрирате. Таа е бесплатна и нема инвестиции во сите барани. Со иницијатива П, сите добивката како што не постои почетна инвестиција се вклучени.

 

Е тоа не е премногу доцна за да се регистрирате?

Тоа не е премногу доцна за да се регистрирате, како што можете да видите од графиконот на Google Трендови. Ова штотуку почна да се движат нагоре, Трендови и Google, исто така, предвидува дека тоа е популарноста ќе продолжи да расте во наредните месеци. Тоа е само во раните фази и има долг пат да се оди. Исто така, ова не е МЦК каде што треба да се направи инвестиција, тоа е бесплатно да се регистрирате, Затоа, не постои ништо да се изгуби.

 

Иницијативата ќе Q биде следната голема работа?

Тоа е тешко да се каже како иницијатива П само почна тоа е почетната фаза на amassing големи количини на корисниците. Тоа е кога ќе видиме подоцна фази, кога платниот систем е спроведување, дека ние може да се суди дали овој проект ќе биде успешен. Таа има тим со линкови до Paypal така што проектот се чини силна

 

покана

Имам само ограничен покани, поради што е 1-ви доаѓаат на 1-служат основа.

покани линк: https://initiativeq.com/invite/SHLWWUw3X

Врската ќе се оневозможи автоматски откако ќе се достигне квотата за покани.

Една мисла на "Иницијативата П Преглед – Следниот голем дигитална валута?

  1. Mitko

Напишете коментар