Како да се ажурира TWRP со најновата верзија?

 1. Симнете ја најновата верзија на TWRP за Вашиот уред тука

 2. Ensure your phone is booted into Андроид OS

  Копирајте ја преземената датотека во коренот на податоците партиција

 3. Говорница во TWRP (Вклучување на + Јачина на звук нагоре)

 4. одберете Инсталирај

 5. Притиснете го копчето на инсталационата слика на долниот десен

 6. Најдете и допрете TWRP .img датотека на

 7. Одбери за наплата на

 8. Swipe to confirm флеш

 9. Врати се на главниот екран на TWRP

  Рестартирајте -> Обнова

Напишете коментар