Откриј Продолжување алатникот копче во УЗ прелистувач

За да се откриј го копчето на алатникот за наставки во УЗ прелистувач следете ги следниве чекори:

 1. Оди на екстензии
  1. Десен клик на постоечка копчето на алатникот за наставки и да управуваат со продолжување
  2. Кликнете на слика профил во горниот лев агол и изберете екстензии
 2. Проверете инвеститорот проверка кутија
  Проверете инвеститорот проверка кутија - УЗ прелистувач
 3. Кликнете Покажи го копчето
  Кликнете Покажи го копчето во УЗ пребарувачот да Откриј ги скриените копчето

Напишете коментар