Слободен Google гнездо за заштеда на енергија Термостат со инсталација

Гнездо термостат е паметен термостат, кој учи вашите навики и потоа прилагодување на греење распоред на вашата куќа за да одговараат на вашето однесување. This can lead to savings on your energy bill. It claims it can lower your bills up to 20%.

Гнездо термостат трошоците £ 249 со инсталација, па тоа не е евтин.

Можете да добиете на гнездо термостат со инсталација за слободен. If you live in the UK and change your energy tariff to a duel fuel, директен дебит, Интелигентна контрола - октомври 2016. With this tariff comes with a free Nest energy-saving thermostat with installation, also your energy price will be fixed until October 2016. You will not be able to change supplier until this date otherwise there is a fee to leave early.

Најмногу енергија тарифи се достапни само за многу кратко време, па ако сте заинтересирани тогаш најдобро е да се регистрирате како е можно поскоро како оваа понуда може да се повлече наскоро.

За да добиете оваа понуда само ја посетите на линкот подолу и се регистрирате.

Слободен гнездо Термостат

Напишете коментар