Si për të grumbull riemërtoj pjesë të skedarit në Windows PowerShell përdorur regex?

Në këtë shembull, ne kemi 6 Fotografi më poshtë me datën dhe emrin e skedarit poshtë: Mode LastWriteTime Length Name —- ————- —— —- -një—- 10/06/2018 12:40 0 1 = 9.8.16 Bank Statement 298.67.pdf -a—- 10/06/2018 12:40 0 2 = 9.9.16 Bank Statement 134.74.pdf -a—- 10/06/2018 12:41 0 3 = 9.10.16 Bank Statement 123.43.pdf -a—- 10/06/2018 12:41…

Read More

Si për të rregulluar bootloop android, pas instalimit të një ROM?

Zakonisht pas ndezje një ROM të ri, të tilla si Lineage OS, ju mund të hasni një bootloop. i rëndësishëm: Backup të dhënat tuaja, si ajo mund të humbet nëse diçka shkon keq. Ndezje pajisjen tuaj mund të dëmtojë atë përgjithmonë, so doing so would be at your own risk To remove the bootloop, siguruar për të përdorur TWRP. Boot into TWRP

Read More