HTC One М7 HTC Sense 6.0 6.09.401.11 Андроид 4.4.3 Обновление

HTC е Почнуваме уште надградба на HTC Разум 6.0 и Андроид 4.4.3 ПО.

Верзија надградба е 6.09.401.11.

Ова ажурирање содржи важни подобрувања и поправени грешки поврзани со подобрување на телефонски повик искуство како што е наведено од страна на HTC.

Добив мојот ажурирање на 1 декември 2014, и не постои забележлива разлика на графичката околина или функционалност.

Подолу е софтвер информации пред ажурирање:

Screenshot_2014-10-29-11-43-51
Тука е софтвер информации по ажурирањето:

 

Screenshot_2014-12-03-08-47-06

0 размислувања за "HTC One М7 HTC Sense 6.0 6.09.401.11 Андроид 4.4.3 Обновление

  1. Rizzo

    Had the problem with my M7 for about a week where I couldn’t hear the person I called and they couldn’t hear me. Was about to send it for repair (the problem still occurred after swapping the SIM) but I got this update today and the problem is gone.

Напишете коментар