HTC One M7 HTC Sense 6.0 6.09.401.11 Android 4.4.3 Memperbarui

Samsung Rolling metu nganyari liyane kanggo Samsung Sense 6.0 lan Android 4.4.3 perangkat lunak.

Versi update 6.09.401.11.

Nganyari iki ngandhut dandan penting lan bug mbecike related to Ngapikake pengalaman telpon minangka nyatakake dening Samsung.

Aku nampa nganyari ing 1st Desember 2014, lan ora ana prabédan ngelingke menyang UI utawa fungsi.

Ngisor iki informasi lunak sadurunge nganyari:

Screenshot_2014-10-29-11-43-51
Punika informasi lunak sawise nganyari:

 

Screenshot_2014-12-03-08-47-06

0 thoughts on "HTC One M7 HTC Sense 6.0 6.09.401.11 Android 4.4.3 Memperbarui

  1. Rizzo

    Had the problem with my M7 for about a week where I couldn’t hear the person I called and they couldn’t hear me. Was about to send it for repair (the problem still occurred after swapping the SIM) but I got this update today and the problem is gone.

Ninggalake a Reply