Iniciativa Q Rishikimi – Monedha tjetër i madh digital?

Çfarë është Iniciativa Q?

 
Iniciativa Q është një projekt që synon të krijojë metodën më të mirë në botë pagesës.

The difference between this and cryptocurrency projects is that Initiative Q has a strategy of targeting early adopters. Ajo ka filluar Është fushatën duke nisur një ftesë vetëm modelin, dhe ka filluar duke i dhënë larg sasi të mëdha të crypto adoptuesit e hershëm.

A max e 2 trilion monedha do të lëshohet, dhe qëllimi është një monedhë e vetme do të jetë me vlerë $1. Një nga problemet kryesore me shumë cryptocurrencies është se është mungesa e miratimit ose përdoruesve. Iniciativa Q 1 Qëllimi është për të krijuar një masë kritike të përdoruesve dhe pastaj të ndërtuar metodën më të mirë në botë pagesës.

Iniciativa Q mund të përdorë teknologji cryptocurrency, por kjo është ende për t'u vendosur.

Duke përdorur teknologjitë më të fundit, qëllimi është për të krijuar metoda më e mirë e pagesës, me tarifat e ulëta, pagesat shpejt, lehtë për t'u përdorur dhe të mashtrimit të lirë. Duke përdorur një app scan pika tuaj dhe të ecin jashtë, Kjo është ideja e tyre e lehtësinë e përdorimit. Mashtrim parandalohet nga harnessing sensore gishtash, GPS, kamera dhe mikrofona. Iniciativa Q gjithashtu duan të ketë aftësinë për të kundërt transaksionet, which Bitcoin does not have. Iniciativa Q do të arrijnë te njerëzit që nuk janë në gjendje për të hapur një llogari bankare.

 

A është e popullarizuar?

Nëse ju jeni aktiv në mediat sociale, atëherë ju mund të ketë ardhur tashmë të gjithë Iniciativës Q. Vetëm shikoni në vijim Google Trends grafik. Termi 'Nisma Q’ ka kaluar Ethereum fjalën '’ në Google Trends.

Iniciativa Q Rishikimi - Projekti tjetër i madh

Iniciativa Q Rishikimi – Projekti tjetër i madh

Gjithashtu, Iniciativa Q vetëm kanë njoftuar se ata kanë mbi 2 milion ups shenjë. Jo keq për një kompani që ka qenë aktive në mediat sociale nga rreth maj 2018.

 

Invitation Only

Për të nënshkruar për Iniciativa Q ju duhet të keni një ftesë nga dikush. Ata ju dërgoni lidhje nëpërmjet email ose media sociale dhe pastaj ju regjistroheni nga kjo lidhje. Pas hyrjes ju merrni Q4,945 e kripto.

 

A është kjo një skemë piramidale?

Me një skemë piramidale, adoptuesi fillim investon disa para ose kripto, dhe pastaj merr shpërblehet për duke iu referuar të tjerët. Adoptuesit e hershëm të marrë më shumë shpërblime dhe fitimet rëndë nga skema, dhe fonde nga investitorët e rinj janë të shpërndarë në të adoptuesit e hershëm. Njerëzit në fund të piramidës janë më shumë gjasa për të bërë një humbje në investimet e tyre veçanërisht në qoftë se projekti bie. Me iniciativën e Q nuk ka asnjë investim fillestar, ju vetëm të regjistroheni. Ajo është e lirë dhe nuk ka asnjë investim në të gjitha kërkohet. Me iniciativën e Q, secili përfiton pasi nuk ka investim fillestar i përfshirë.

 

A është tepër vonë për të nënshkruar?

Kjo nuk është shumë vonë për të nënshkruar, si ju mund të shihni nga grafiku Google Trends. Kjo sapo ka filluar të lëvizë lart, dhe Google Trends ka parashikuar gjithashtu se kjo është popullariteti do të vazhdojnë të shkojnë deri në muajt e ardhshëm. Ajo është vetëm në fazat e hershme dhe ka ka një rrugë të gjatë për të bërë. Gjithashtu kjo nuk është një ICO ku ju keni për të bërë një investim, ajo është e lirë për të nënshkruar, prandaj nuk ka asgjë për të humbur.

 

Do të jetë Iniciativa Q gjë tjetër i madh?

Është e vështirë për të të treguar si Q Iniciativa sapo ka filluar kjo është faza fillestare e grumbulluar sasi të mëdha të përdoruesve. Kjo është kur ne shohim fazat e mëvonshme, kur sistemi i pagesave është zbatuar, se ne mund të gjykojmë nëse ky projekt do të jetë i suksesshëm. Ajo ka një ekip me lidhje me Paypal kështu projekti duket i fortë

 

ftesë

Unë kam ftesa vetëm kufizuara, Prandaj, ajo është e 1st ardhur 1st shërbejë bazë.

Fto Lidhje: https://initiativeq.com/invite/SHLWWUw3X

Lidhja automatikisht do të çaktivizoni pas të ftojë kuota është arritur.

Një mendonin mbi "Iniciativa Q Rishikimi – Monedha tjetër i madh digital?

  1. Mitko

Lini një Përgjigju