Si për të bërë festimet qëllimi në Pro Evolution Soccer 2016 (PES 2016)

Një nga karakteristikat e reja të FPEE-së 2016 është festimet qëllimi. Players have full control over the goal celebration after scoring a goal. Players are able to choose between signature celebrations or unique actions with a press of a button.

Kontrollet Goal Celebration

Majtas Stick – Leviz lojtar gjatë kremtimit

X Button – Valë duart në ajër, ndërsa në këmbë

Dhe Button – Kërcejnë dhe festojnë

Një Button – Bëjmë festimin e plotë 1 siç përcaktohet në opsionin Ndryshimet e lojtarit

B Button – Bëjmë festimin e plotë 2 siç përcaktohet në opsionin Ndryshimet e lojtarit

 

Drejtimin në pjesë të ndryshme në fushë si nga këndi i fushës së, Bordet shpallje, rreth qendër, gropë etj… do të shkaktojnë lloje të tjera të ndryshme të festimeve.

 

Kontrolloni video më poshtë për demonstratën.

2 mendime mbi "Si për të bërë festimet qëllimi në Pro Evolution Soccer 2016 (PES 2016)

  1. Edward

    Hola disculpa. A mi ya no me aparece la ventana para apretar un botón. Como le hago para que me vuelva aparecer? Meto goles y los celebra automáticamente no me deja escoger nada

  2. ae eu quero fazer celebraçoens sem botao como faz

Lini një Përgjigju