Si të rrotullohen një imazh me martesë foto ose Designer me gradë porosi?

 

 1. Zgjidhni mjet veprim

  Affinity Photo Leviz Tool

   

 2. Zgjidhni shtresa që të ndërrohen në panelin e shtresave.

  Sigurohuni shtresa nuk është i kyçur (right click shtresa -> sigurohuni 'Lock’ është i pakontrolluar).

  Photo Affinity Layer Panel

   

 3. Në panelin transformuar, ju do të shihni një shesh me nëntë sheshe të vogla.

  Zgjidh një nga sheshet. Kjo është pika qendra, në të cilën do të bëhet rotacioni. Qendra katror është një zgjedhje e përbashkët.

  Edit vlerën Rotation në panelin transformuar. Kjo është etiketuar R: . Një rezulton vlerë pozitive në një rrotullim të akrepave të sahatit, dhe një rezulton vlerë negative në një rrotullim anti-clockwise.

  Affinity Photo Custom Rotation

 

video

 

The above steps will also work in prirje projektues

Lini një Përgjigju