Më i lartë 10 faqet për të bërë & fitoni para online falas (bëj $10,000+ dollarë në muaj

Në vijim janë faqet ku ju jeni në gjendje të lehtë të bëjë para duke klikuar ad. Faqet që paguajnë për reklamat klikuar quhen të paguar-to-click (PTC). Këto vende gjithashtu zakonisht të japin opsione të tjera për të fituar para të tilla si ndarja e të ardhurave dhe referime.

Që të filloni është e lehtë. Të gjithë ju duhet të bëni është të regjistroheni me faqen. Pasi i regjistruar ju mund të duhet të aktivizoni llogarinë tuaj dhe pastaj login. Pasi të keni hyrë në klikoni në zonën e fitimeve ose butonin ekuivalent. Këtu ju do të shfaqen një listë e reklama. Klikoni mbi një reklamë dhe pastaj ju do të duhet të presë për disa sekonda. Pasi të keni pritur të plotë pyetjen dhe ju do të ketë shuma shtuar në bilancin tuaj.

Mënyra të tjera për të bërë para nga këto vende janë për të blerë adpacks ndarjen e të ardhurave e cila do të ju jap një kthim. Për shembull, në qoftë se ju bleni një adpack për $10 disa vende do të ju jap një kthim të investimit duke ndarë të ardhurat faqet me ty. Nëse ju do të referohen dikë në site vendi do të paguajë për një referim ose të paguajnë për transaksion të askujt që i referohen.

Sa mund të bëni?

Shuma që ju bëni varet se sa kohë keni shpenzuar në atë në fillim. Këto faqe ju lejon për të fituar para duke klikuar mbi reklama, por gjithashtu ju lejon për të fituar para me anë të mjeteve të tjera të. Nëse ju të regjistroheni në çdo vend, atëherë potenciali fituar mund të jetë $2000+ për faqe sipas shumës klikimeve ad, ndarjen e të ardhurave pako ad blerë dhe referime.

Këtu janë të ardhurat e mia pas hapjen e një llogari 4 ditë më parë.

Këtu janë të ardhurat e mia pas hapjen e një llogari 4 ditë më parë.

 

Top Ten faqet

Unë kam bërë një listë të dhjetë faqet e lartë që janë të besueshme. Ka shumë vende scam që pretendojnë për të paguar një shumë. Lista e mëposhtme kanë status. Nëse unë kam marrë të holla në llogarinë time bankare nga këto çdo vend, atëherë është e statusit do të ndryshohet në Tërheqja Konfirmuar. Çdo vend ku unë jam ende ende për të kërkuar një pagesë do të ketë statusin pritje. Të gjitha faqet do të monitorohet dhe statusi do të ndryshohet në përputhje me rrethanat.

Në vijim janë renditur në bazë të cilësisë së faqes. Vetëm kliko mbi ndonjë nga lidhjet më poshtë për të marrë filluar.

jo.Site Emristatus
1Paidvertsnë pritje të
2Adbrooktërheqja konfirmuar
3Traffic Monsoontërheqja konfirmuar
4RevHitznë pritje të
5Adrevernë pritje të
6Earner pasivnë pritje të
7AdzBazarnë pritje të
8Bank Adznë pritje të
9Lexiadznë pritje të
10Buxvertisenë pritje të

Udhëzime të shpejtë se si për të fituar para nga PTC / Reklama ndarjen e të ardhurave sites

  1. Regjistrohuni në një nga faqet nga lista e mësipërme. Trafiku Monsoon është vendi më i mirë për të filluar
  2. Nëse ju nuk dëshironi për të depozituar paratë në vend pastaj duke klikuar mbi reklamat e paguara është një mënyrë e sigurt për të fituar para. Thjesht shkoni në seksionin e lidhjeve të mjeteve monetare ose seksionin pamje reklama të faqes dhe kliko në reklama.
  3. Nëse ju doni të bëni të holla serioze atëherë ju do të duhet për të blerë ndarjen e të ardhurave pako ad. Në këtë rast ju do të duhet të nënshkruajë deri në të paktën 2 ose më shumë vende nga lista e mësipërme. Çdo vend do të ju jap material promovimit të tilla si parulla dhe lidhjet e referimit.
  4. Pasi të keni nënshkruar deri në një faqe tjetër të blerë një adpack nga faqja 1 të nënshkruar me. Ngrini adpack me materiale promovuese (baner dhe Lidhje Referale) nga faqja 2. Tani ju do të fitoni të holla në faqen e internetit e 1 nëpërmjet programit sharing sites ardhurave dhe ju do të fitoni të holla në faqen e internetit e 2 nëpërmjet referime.
  5. Sign up me më shumë vende nga lista dhe shtoni blerjes ad-pako edhe për ta. Në këtë mënyrë ju do të merrni më shumë referime dhe pjesë të të ardhurave. Sa më shumë ad-paketat e keni blerë dhe faqet e internetit që ju të regjistroheni për potencialin më të fituar tuaj
  6. Mos harroni të blerë pako ad është si një investim dhe ju do të ktheheni shuma origjinale e shpenzuar.

Blerja Adpacks

Në mënyrë që të blerë adpacks ju do të duhet llogaritë tregtare pagesës. Paypal është më e zakonshme. Ju mund të dëshironi të hapur një llogari me pas:

Lini një Përgjigju