Carane mateni 'statement console dikarepke.’ (ora-console) ing Eslint?

Kanggo mateni 'statement console dikarepke.’ (ora-console) kesalahan ing Eslint, sing perlu kanggo nambah aturan ing file .eslintrc.json.

Ing bagean aturan saka berkas .eslintrc.json nambah baris ing ngisor iki:

"ora-console":0

Iki bakal mateni kesalahan.

Sampeyan bisa nindakake tinimbang:

"ora-console": "mati"

Iki bakal nglakoni bab sing padha, which is turn off any errors when using the Console object in your JavaScript code.

Ngisor sing opsi lengkap kanggo aturan ora-console lan apa kang nindakake:

“mati” utawa 0 – nguripake aturan mati

“ngelekake” utawa 1 – nguripake aturan ing minangka bebaya (ora mengaruhi kode metu)

“kesalahan” utawa 2 – nguripake aturan ing minangka kesalahan (kode metu 1 nalika micu)

Ing ngisor iki file sampel .eslintrc.json lan nuduhake endi aturan ora-console mathuk ing.

{

  "Env":{

    "browser":bener,

    "commonjs":bener,

    "es6":bener,

    "simpul":bener

  },

  "ngluwihi":"eslint:dianjurake",

  "parserOptions":{

  "sourceType":"modul"

},

  "aturan":{

    "indent":[

      "kesalahan",

      4

    ],

    "linebreak-gaya":[

      "kesalahan",

      "windows"

    ],

    "kuotasi":[

      "kesalahan",

      "single"

    ],

    "semi":[

      "kesalahan",

      "tansah"

    ],

    "ora-console":0

  }

}

Ninggalake a Reply