Carane nyiyapake iptables kanggo mulihake kanthi otomatis ing urip maneh ing CentOS Linux?

Sawise ngatur wiwitan iptables aturan mriksa wong!
iptables -S

Ing tataran iki iptables Panjenengan aturan kudu nuduhake.

 

iptables Sabanjure perlu diinstal minangka layanan banjur layanan iptables perlu miwiti ing urip maneh. Banjur aturan kudu disimpen supaya padha tahan ing urip maneh

 

Ganti kanggo ROOT

kang

 

Instal 'iptables-layanan’ paket

yum nginstal iptables-layanan

 

Aktifake iptables minangka layanan sistem

systemctl ngaktifake iptables

 

Aktifake layanan iptables kanggo miwiti ing sistem wiwitan

systemctl miwiti iptables

 

Simpen aturan iptables

iptables layanan nyimpen

 

Reboot the Centos Linux system and check that the iptables rules persist.

Ninggalake a Reply