Оневозможи оглас датотеки и директориуми на интернет во cPanel

Да го исклучите листата на датотеки и директориуми во cPanel ќе треба да одат на иконата Индекс менаџер. Еднаш во Индексот менаџер: Кликнете на директориумот, која би сакале да го конфигурирате Потоа ќе бидат претставени со опции, изберете опцијата не индекс и кликнете на Зачувајте ги Вашите датотеки и директориуми, сега нема да се појави…

Прочитај повеќе