Слободен адреса етикета печатење систем за eBay Селерс

If you are selling a few items per day on Ebay it might not be worth forking out on a dedicated selling manager that prints the address labels for you. Neither do you want to manually print the address label for each item sold as this can be time consuming and boring. This free system

Прочитај повеќе

Како да додадете или промените информации за компанијата, како што компанијата регистарски број на eBay?

Додавање или менување на информации за компанијата може да биде тешко да се најде на eBay. Користете ги следниве чекори за да додадете или промените бизнис Информации за Продавачот. Оди до мојот eBay (Пријавете се ако е потребно) Hover the mouse cursor over the Account tab and click business information From the menu on the left choose Site Preferences From Site Preferences

Прочитај повеќе