WordPress уредник Кратенките на тастатурата

На мајчиниот WordPress уредник ви овозможува тастатура кратки прекини, што го прави побрзо и полесно да се направи некои задачи. Во продолжение се дадени кратки прекини: Прозорци : Ctrl + KeyMac : Cmd + Key Press Alt + Shift + Клуч за следните кратки прекини:…

Прочитај повеќе

Поправи BackWPup не може да се креира папка за дневници

Кога водење на резервната работа следнава грешка е прикажана: Не може да се создаде папка: /hom/dir/public_html/wp-content/uploads/backwpup-9f3bea-logs I got this error when changing my web hosting company. After some searching, I could not find a solution. But after browsing the settings for BackWPup, I managed to fix the problem. Следниве поправија проблемот: Hover the mouse cursor

Прочитај повеќе