Është website HYIP bitminerals.com një scam?

Faqja e internetit Bitminerals.com është në pronësi të një kompani e regjistruar në Britani të Madhe të quajtur Bitminerals Kufizuar. It claims on the website to be licensed by Financial Conduct Authority (FCA). Arsyeja kryesore për t'u bashkuar me faqen e internetit është për të depozituar paratë dhe për të marrë të kthimit të lartë që ajo pretendon për të bërë. Për shembull 116% pas 3 ditë. To test the

Read More