Iniciativa Q Rishikimi – Monedha tjetër i madh digital?

Çfarë është Iniciativa Q?   Iniciativa Q është një projekt që synon të krijojë metodën më të mirë në botë pagesës. Dallimi mes kësaj dhe projektet cryptocurrency është se Iniciativa Q ka një strategji të synimeve të dhënësit adoptuesit e hershëm. Ajo ka filluar Është fushatën duke nisur një ftesë vetëm modelin, and has started giving away huge amounts of

Read More

Si të minave Ethereum(ETH), ETJ, AEON, BE, XDN, FCN, INF8 & Qcn në sfond në Windows, Mushama, Linux & Android

Ethereum(ETJ) çmimet kanë shkuar deri 3000% në 2017. Ethereum mund të jetë i minuar në çdo PC apo smartphone me software minierave. Minierave monedhën dixhitale si Ethereum kërkon disa njohuri teknike për programim kompjuteri, komandat shell dhe monedhës dixhitale. Për fillestar për të filluar, ajo kërkon hulumtimin disi në lidhje me minierat e monedhës dixhitale. You will need to have

Read More

Get BitCoins lirë dhe valutave të tjera digjitale në baza ditore

What is bitcoin Bitcoin is a complete form of digital money in which the money can be transferred between two people instantly. Një analogji tha se paratë mund të transferohet menjëherë në shpejtësinë e një e-mail. Kjo është një kolegëve të kolegëve në rrjetin dixhital monedhës zbuluar nga një programues software kompjuter të quajtur Satoshi Nakamoto…

Read More