Carane ngganti menu konteks PILIH lan EDIT TOP max larik matesi ing SQL Manajemen Studio

Kanthi gawan nalika nggunakake tengen ngeklik meja lan milih utawa suntingan larik, SQL Management Studio will select only the TOP 1000 larik utawa nyunting TOP ing 200 larik saka Tabel ing sembarang.

SQL Management Studio Select edit limit top context menu increase limit top

Kanggo nambah watesan menu konteks Pilih utawa EDIT:

  1. Klik kolom saka menu molor
  2. Pilih opsi
  3. Expand obyek server panuduh
  4. Pilih printah
    SQL Management Studio select edit limit top context menu increase limit top
  5. Change the values in Table and View Options section to the required amount and click OK

Ninggalake a Reply