Si për të drejtuar një minator Bitcoin si një shërbim në sfond në Windows?

This steps show si të run cgminer as a service on dritaret. Therefore as soon as windows has been booted the miner will start mining for BitCoins.

The following shows the steps to run a Bitcoin miner as a service:

 1. Shkarko BitMoose
 2. Unzip dhe lëvizin dosje Unzipped në rrënjë të c tuaj:/ makinë.
 3. Shko në dosjen e Bitmoose nga hapi 2 dhe klikoni minatorët dhe pastaj cgminer
 4. Fshini përmbajtjen e dosje cgminer
 5. Shkarko versionin e fundit te cgminer dhe hap zinxhirin përmbajtjen
 6. Kopje të të gjitha dosjet e versionin e fundit të cgminer në dosje cgminer e Bitmoose

  cgminer-files

 7. Kthehu mbrapa në dosje Bitmoose dhe të hapur bitmoose-gui.exe
  bitmoose-screenshot
 8. Pasi të hapur ju do të shihni një ndërfaqe GUI.
  Here you will need to fill in the details of your mining setup. I am using a mining pool (Pishinë llucë-së), që unë nënshkruar për nga e tyre Faqja e internetit.

  Ju do të duhet për të hyrë në Host Adresa (Adresa presë pishinë e llucë është http://api.bitcoin.cz) dhe Port Numri (Numri llucë e portit pishinë: 8332)

  Pastaj ju do të duhet të hyjë në emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin e punëtorit tuaj (Nëse përdorni pishinë llucë e kjo mund të merret nga prerjet në pult, dhe e tyre ju do të gjeni apo të krijojë emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin punëtorëve)

  Next zgjidhni cgminer nga lista e programeve dhe fshini argumentin -w 128 duke lënë vetëm -d 0.

  Kliko File dhe Save

 9. Kliko për Shërbimin në krye dhe më pas të zgjidhni të instaloni

  bitmoose-screenshot-2

  Në fund e majtë të dritares, prisni për mesazhin Shërbimit nuk instaluar për të ndryshuar për Shërbimin Stopped

  bitmoose-screenshot-3

  Pasi mesazhi statusi është Stopped Shërbimit, pastaj klikoni Shërbimi nga meny lartë dhe pastaj të fillojë

If all the steps are done correctly then message in the bottom left of the window should change to Service Started and the miner should start mining for Bitcoins. Keep an eye out for the messages, e cila duhet të tregojë mesazhe si 'pranohet’ dhe shpejtësia e minierave me Mh / s ose Gh / s.

bitmoose-screenshot-4

Now when starting Windows you will find that the miner will automatically run in the background. This is because there is now a Windows service installed called Bit Moose Mining with all your mining settings.

Bitmoose-windows-Bitcoin-mining-service

Other useful links:

2 mendime mbi "Si për të drejtuar një minator Bitcoin si një shërbim në sfond në Windows?

 1. atut

  why it says cgminer: -d 0 argument not recognized?

 2. Eine sehr gute Erklärung. das wird dem ein oder anderen doch eine sehr große Hilfe sein.

Lini një Përgjigju