Pro Evolution Soccer 2016 PC Shqyrtimi dhe për të blerë për lirë

When choosing a football game there is only really 2 zgjedhje. One is FIFA Soccer and the other is Pro Evolution Soccer. For me the gameplay has always been better on PES for the reason that it feels more realistic. So, është versioni i fundit i Pro Evolution Soccer ajo vlerë.

Problemi me Pro Evolution Soccer 2016 përsëri si zakonisht është licencimi. First impressions after playing with the game for 3 ditë është se kit Liverpool FC mungon dhe sigurisht emrat e shumë skuadrave janë ndryshuar. Teams like Everton are called Mersyside Blue and Liverpool is Merseyside Red etc… Kjo është gjatë gjithë lojës me kits, shënjat dhe emrat e ekipit.

Përveç kësaj PES luan shumë mirë. This time there is a balance between football tactics, në lojë fizikës, AI dhe eksitim, rrjedhshmëri dhe argëtim. This is a game for the avid football fan as well as casual gamers. You can delve into the different competitions or go into career mode. This is also a game where you can just pick up the game controller and start to play.

Gameplay sjell realizmit ku loja mund të varet në betejën në terren mes fituese një trajtuar për të fituar një kokë. Every single pass, prek dhe kontrollin llogariten drejt jush ose fituar apo humbur lojë.

Grafika e lojës janë gjithashtu shquar me fytyrat reale dhe lëvizjes për lojtarët tuaj të preferuar. Player movements also match the movement of real life players. The animations are accurate enough to recognise the player even if they were wearing a morph suit.

PES is a team game and it is the only football game where you would worry about a yellow card in-case it turns into a red card. Being down to 10 burra të vërtetë ka sjellë një disavantazh të madh për ekipin tuaj. One player being out of position could be the opportunity for the opposition. This shows the realism of the game.

VerdiktiPES përgjithshme 2016 është një duhet të blejnë për çdo tifoz të futbollit. It has the fun and excitement for any gamer. The animations, Opsionet lojë dhe në lojë Fizikë bëjnë këtë aktuale numër një ndeshje futbolli jashtë tani.

Pro Evolution Soccer 2016

£17.62
9.6

Overall

9.6/10

Pros

  • Slick gameplay
  • Great animation
  • Fantastic collision detection
  • Fun & exciting

Cons

  • None

Lini një Përgjigju