How to mount storage using MTP in TWRP using the LeEco Le Max 2 smartphone in Windows 10?

Update TWRP

Ensure to have the latest version of TWRP

 1. Download the latest version of TWRP for Le Max 2 këtu

 2. Ensure your phone is booted into Android OS

  Kopjo skedarin shkarkuar në rrënjë e ndarjes së të dhënave

 3. Boot në TWRP (Pushtet mbi + Volume up)

 4. zgjidhni Install

 5. Shtypni butonin Instaloje imazhin në të djathtë fund

 6. Gjej dhe prekë fotografi .img TWRP

 7. zgjidhni Rimëkëmbjes

 8. Swipe to confirm blic

 9. Kthehu mbrapa në ekranin kryesor të TWRP

  Reboot -> Rimëkëmbjes

 

Fix MTP in TWRP

 1. In TWRP, go to Mount and ensure Data is checked and MTP is enabled

 2. Connect the LeEco Le Max 2 smartphone to the PC via USB

 3. Open up device manager

  Search -> Type ‘Device’ -> Click Device Manager

 4. You should see Android Phone -> Android Composite ADB Interface

  Right click Android Composite ADB Interface -> Update driver -> Search automatically for updated driver software

  The driver should update to the latest version

 5. Go to Other devices -> MTP

  You should see an exclamation mark in a yellow triangle

  Right click MTP -> Update driver

 6. Choose Browse my computer for driver software

 7. Choose Let me pick from a list of available drivers on my computer

 8. Choose:

  Manufacturer: Standard MTP Device

  Model: MTP USB Device

  Click Next and then Yes

 9. Click Close

Lini një Përgjigju