Inisiatif Q Review – Itungan digital sabanjure amba?

Apa Initiative Q?

 
Inisiatif Q iku proyèk ngarahake kanggo nggawe cara pembayaran paling apik ing donya.

The difference between this and cryptocurrency projects is that Initiative Q has a strategy of targeting early adopters. Iku wis diwiwiti kampanye iku dening ngetokake ngajak mung model, lan wis diwiwiti menehi adoh jumlah ageng Crypto kanggo awal adopters.

A max saka 2 triliun dhuwit recehan bakal ditanggepi, lan Yahoo iku duwit receh siji bakal worth $1. Salah masalah utama karo akeh cryptocurrencies wis iku lack Adoption utawa panganggo. Inisiatif Q 1st Yahoo iku kanggo nggawe massa kritis pangguna banjur mbangun cara pembayaran paling apik ing donya.

Inisiatif Q bisa nggunakake teknologi cryptocurrency nanging iki durung bisa mutusaken.

Nggunakake teknologi paling anyar, Yahoo iku kanggo nggawe cara pembayaran paling, karo Fees kurang, pembayaran cepet, gampang kanggo nggunakake lan penipuan free. Nggunakake app cepet item lan lumaku metu, iki idea sing ease saka nggunakake. Penipuan iku dicegah kanthi harnessing sensor driji, GPS, kamera lan Mikrofon. Inisiatif Q uga pengin duwe kemampuan kanggo malik transaksi, which Bitcoin does not have. Inisiatif Q uga bakal tekan metu kanggo wong sing ora bisa kanggo mbukak akun bank.

 

Apa populer?

Yen aktif ing media sosial sampeyan bisa uga wis teka tengen Initiative Q. Cukup mriksa metu graph Google Trends ngisor. Tembung 'Initiative Q’ wis tinemu nglakoni tembung 'Ethereum’ ing Google Trends.

Inisiatif Q Review - Ing project sabanjure amba

Inisiatif Q Review – Ing project sabanjure amba

uga, Inisiatif Q wis mung announced padha duwe liwat 2 yuta tandha ups. Ora becik kanggo perusahaan sing aktif ing media sosial saka sak Mei 2018.

 

Undangan Mung

Kanggo mlebu menyang Initiative Q sampeyan kudu duwe uleman saka wong. Padha ngirim link liwat email utawa media sosial lan banjur mlebu saka link sing. Senadyan Ndaftar njaluk Q4,945 saka Crypto.

 

Apa rencana bentuk piramida?

Kanthi rencana bentuk piramida, ing adopter awal invests sawetara dhuwit utawa Crypto, lan banjur bakal diganjar referring liyane. Ing awal adopters njaluk paling ganjaran lan bathi akeh banget saka rencana, lan dana saka investor anyar kerep dibagekake marang para awal adopters. Wong-wong ing ngisor bentuk piramida sing paling kamungkinan kanggo nggawe mundhut ing investasi utamané yen project kapiran. Kanthi inisiatif Q ana investasi dhisikan, sampeyan mung mlebu. Iku free lan ana investasi ing kabeh dijaluk. Kanthi inisiatif Q, everyone maedahi minangka ana investasi dhisikan melu.

 

Apa kasep kanggo mlebu?

Iku ora kasep kanggo mlebu, sing bisa ndeleng saka graph Google Trends. Iki wis diwiwiti mung kanggo mindhah munggah, lan Google Trends uga wis ramalan sing iku popularitas bakal terus munggah ing sasi teka. Iku mung ing orane tumrap sekolah awal lan wis nduweni cara dawa kanggo pindhah. Uga iki ora ICO ngendi sampeyan kudu nggawe investasi, iku bebas mlebu, Mulane ana apa-apa kanggo ilang.

 

Bakal Initiative Q dadi amba bab sabanjuré?

Iku hard kanggo ngomong minangka Initiative Q wis diwiwiti mung iku tataran dhisikan amassing jumlah ageng kedhaftar. Iku nalika kita ndeleng orane tumrap sekolah mengko, nalika sistem pembayaran iku ngleksanakake, sing kita bisa ngadili yen project iki bakal sukses. Wis tim kanthi pranala menyang Paypal supaya project Panjenengan koyone kuwat

 

Undangan

Aku duwe undangan mung winates, Mulane iku 1st teka 1st basis ngawula.

ngajak Link: https://initiativeq.com/invite/SHLWWUw3X

link bakal kanthi otomatis mateni sawise ngajak jumlah wis ngrambah.

Ninggalake a Reply