Punika website HYIP bitminerals.com scam?

Bitminerals.com situs web is owned by a company registered in the UK called Bitminerals Limited. It claims on the website to be licensed by Financial Conduct Authority (FCA).

Alasan utama kanggo nggabungake website kanggo simpenan dhuwit lan njaluk ngasilake dhuwur sing claims kanggo nggawe. Contone 116% sawise 3 dina.

Kanggo nyoba situs, Aku wis digawe $10 simpenan kanggo 7 dina. This should get me a return of 160%. The details of my membership and experience with the website is below.

Tanggal kedhaftar karo website: 20 Agustus 2015
Jumlah setor: $10
Tanggal setor: 21 Agustus 2015
Entuk saka simpenan: $13
Request total: 28 Agustus 2015

Request total kanggo $13 iki digawe ing 28 Aug 2015. The site says that it pays in 24 jam. I still have not received any payment, Mulane sampeyan kudu tetep adoh saka situs iki minangka non-anggota.

 

bitminerals.com Review

0.1

Overal

0.1/10

Pros

  • None

Cons

  • Does not pay

Ninggalake a Reply