Е веб-сајт на HYIP bitminerals.com измама?

Bitminerals.com веб-страница is owned by a company registered in the UK called Bitminerals Limited. It claims on the website to be licensed by Financial Conduct Authority (FCA).

Главната причина за да се приклучат на веб-страница е да уплатам пари и да добијат висок враќа што тврди дека да се направи. На пример 116% по 3 дена.

За тестирање на страницата, Сум направил $10 депозит за 7 дена. This should get me a return of 160%. The details of my membership and experience with the website is below.

Датум на зачленување со веб-сајт: 20 Август 2015
Сума: $10
Датум депонирани: 21 Август 2015
Заработуваат од депозитот: $13
Повлекување барање: 28 Август 2015

Барање за повлекување средства за $13 беше направена врз 28 Август 2015. The site says that it pays in 24 часа. I still have not received any payment, затоа треба да се држат настрана од овој сајт, како што е не-плаќање.

 

bitminerals.com Review

0.1

Overal

0.1/10

Pros

  • None

Cons

  • Does not pay
Тагови:

Напишете коментар