Është website HYIP bitminerals.com një scam?

Bitminerals.com Faqja e internetit is owned by a company registered in the UK called Bitminerals Limited. It claims on the website to be licensed by Financial Conduct Authority (FCA).

Arsyeja kryesore për t'u bashkuar me faqen e internetit është për të depozituar paratë dhe për të marrë të kthimit të lartë që ajo pretendon për të bërë. Për shembull 116% pas 3 ditë.

Për të testuar faqen, Unë kam bërë një $10 depozitave për 7 ditë. This should get me a return of 160%. The details of my membership and experience with the website is below.

Data regjistruar me faqen: 20 Gusht 2015
Shuma e depozituar: $10
Data e depozituar: 21 Gusht 2015
Fituar nga depozitimi: $13
Kërkesa Tërheqja: 28 Gusht 2015

Kërkesa tërheqja për $13 është bërë në 28 Gusht 2015. The site says that it pays in 24 orë. I still have not received any payment, për këtë arsye ju duhet të qëndrojnë larg nga kjo faqe si ajo është jo-paguar.

 

bitminerals.com Review

0.1

Overal

0.1/10

Pros

  • None

Cons

  • Does not pay

Lini një Përgjigju