Si të merrni Microsoft Certified në Business Intelligence?

Fituar një MCSE: Business Intelligence certification will qualify for a position as a BI and reporting engineer. It shows your employer or potential employer that you are technically competant at using Business Intelligence Software Tools.

Në mënyrë që të merrni kualifikimin MCSE në Business Intelligence kërkon për të kaluar 5 Provimet.

Provimet e kërkuara janë si më poshtë:

Provimi Asnjë Titulli
70-461 Querying Microsoft SQL Server 2012 Books
70-462 Administering Microsoft SQL Server 2012 Bazat e të dhënave Books
70-463 Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 Books

Pas përfundimit të lart 3 Provimet ju do të fitoni një Microsoft Solutions Certified Associate (MCSA): SQL Server 2012 certifikimit

70-466 Zbatimi Modele dhënat dhe raportet me Microsoft SQL Server
70-467 Zgjidhje Projektimi Business Intelligence me Microsoft SQL Server

Numri pyetjesh: 45-55 Rreth.
Kalimi Vota: 700
The passing score does not mean a pass mark of 70%. The pass mark percentage varies from exam to exam depending on the questions given and therefore can be less than or more than 70%. There is no penalty for incorrect answers.
Koha: 120 minuta

Lini një Përgjigju