Pa pagesë £ 5 me PAYG SIM Card per iPhone 6S Plus, iPad, Samsung Galaxy S7 Edge & LG G5

 

Get thirrje falas për bashkëshortet tuaja tuaj, si dhe të lirë £ 5 kredi, when you order this free PAYG SIM card.

You will be sent a SIM card to fit any smartphone ose tablet, including the iPhone, iPad, Samsung Galaxy S7, LG G5 & Sony Xperia Z5.

Për të marrë kartën tuaj të lirë SIM dhe £ 5 kreditit, kliko butonin më poshtë…

 

Get a free giffgaff Sim

 

 

Lini një Përgjigju