Pa pagesë £ 10 në drejtim taksi taksi qytetit (Heathrow, Londër, Nju Jork) në Android & iPhone

App gett për Android dhe iPhone allows you to book your ride from your smartphone.

Regjistrohu dhe të përdorni kodin e mëposhtëm Promo për të marrë £ 10 lirë drejt udhëtimin tuaj të ardhshëm.

GTVJFHC

Si të përdorni të lirë £ 10 Promo gett Kodi

  1. Shkarko app për tuaj android ose IOS
  2. Regjistrohu për Shërbimin gett dhe të hyjë në GTVJFHC promovuese kodin në kodin seksionin kupon;
  3. Tuaj të lirë £ 10 do të kreditohen në llogarinë tuaj;
  4. Use the app to book your Taxi Cab. Just enter your collection point and destination.

Short journeys can cost less then £10 which means that you might not have to pay anything at all for your first journey. The Gett service is only available in UK, SHBA, Izrael & Rusi.

Lini një Përgjigju