Pa pagesë Google Nest-Ruajtja e Energjisë termostat me Instalimi

Termostat Nest është një termostat zgjuar, e cila mëson shprehitë tuaja dhe pastaj rregullon orarin e ngrohjes të shtëpisë tuaj që i përshtaten sjelljen tuaj. This can lead to savings on your energy bill. It claims it can lower your bills up to 20%.

Termostat Nest kushton £ 249 me instalimin, kështu që nuk është i lirë.

Ju mund të merrni termostat Nest me instalimin falas. If you live in the UK and change your energy tariff to a duel fuel, debi direkte, Inteligjente Kontrollit - Tetor 2016. With this tariff comes with a free Nest energy-saving thermostat with installation, also your energy price will be fixed until October 2016. You will not be able to change supplier until this date otherwise there is a fee to leave early.

Shumica tarifat e energjisë janë në dispozicion vetëm për një kohë të kufizuar, kështu që nëse jeni të interesuar, atëherë ajo është e mirë për të nënshkruar sa më shpejt të jetë e mundur pasi kjo ofertë do të mund të tërhiqen shpejt.

Për të marrë këtë ofertë vetëm vizitoni linkun e mëposhtëm dhe do të nënshkruajë.

Pa pagesë Nest termostat

Lini një Përgjigju