Si për ta kthyer përgjithmonë off majë dhe zoom funksion në settings Synaptics pad kontakt në Windows 8 / 8.1 / 10

 

Unë jam duke përdorur një zili laptop HP dhe shfletoni web gjithë kohës. The problem is that the web page keeps zooming whilst I am moving the mouse pointer with the touchpad.

 

Unë kuptova se tipar është pjesë e software Synaptics dhe se unë duhet të shkoj në panelin e kontrollit dhe të shkojnë në miut dhe touch-pad settings. There I click on additional mouse options and select the ClickPad settings tab. Here there is a check-box on Pinch and Zoom which I unchecked.

Synaptics Pinch and Zoom Checkbox Unchecked

 

Më në fund problemi i web faqen time aksidentalisht zooming ka shkuar, derisa unë rinisni kompjuterin. The zooming problem still happens on web pages. I check the settings in the control panel and find that the Pinch and Zoom check-box is again checked. This happens all the time, Unë pakontrolluar kuti, rinisni makinë dhe problemi është ende atje.

Synaptics Pinch and Zoom Checked

 

The only way to make sure that the pinch and zoom is permanently turned off is to make a change to the Dritaret registry.

In the search box of Dritaret type regedit and navigation to the following key:

 • HKEY_LOCAL_MACHINE
  • Program
   • Synaptics
    • SynTp
     • Install

Find the key DeleteUserSettingsOnUpgrade. Right click on it and choose modify. Change the value of this key to 0. Click OK and close the Windows register.

Tani majë dhe zoom vendosjen do të pakontrolluar edhe Dritaret kur është rifilluar.

Lini një Përgjigju