Si për të ngritur Docker QuickStart Terminal në Cmder?

The following shows si të set up the cungues Quickstart Terminal in Cmder.

 1. Shkruani ekran detyrat Setup
  shkurtore tastiere
  fitore + Alt + T
  Via menu
  + button -> detyrat Setup….

  Detyrat Setup button dhe menu

 2. Expand fillimin dhe Zgjidh Detyrat
  Expand fillimin dhe të zgjidhni detyrat

 3. Shto një detyrë të re të paracaktuar
  shkurtore tastiere
  Alt + Ndryshim + +
  Via Menu
  + buton

 4. Emri detyrën duke zëvendësuar Grupi{numër} me…
   Tools::Docker QuickStart Terminal

  Pjesa e parë përcakton kategorinë e detyrave dhe pjesa e dytë është emri detyrë

 5. Të përcaktojë parametrat detyrë.
   /ju "%DOCKER_TOOLBOX_INSTALL_PATH%" /ikonë "d:\User Piktura Icons if_github_334641.ico"

  Këtu një ikonë porosi përdoret, të sigurojë që rruga dhe .ico juaj skedë është specifikuar.

  Ndihmë
  /ju – vendos dosjen pune, ku proceset e reja do të fillojë
  /ikonë – ikonë që shfaqet në këto tabs

 6. Shto komandat
   *"C:\Progra ~ 1 go bin sh.exe për" -unë "%DOCKER_TOOLBOX_INSTALL_PATH% start.sh" -new_console:t:"Docker Terminal"

  Docker Client on Dritaret should be run as elevated as we have set up here. Të sigurojë që rruga të dosjeve Git binare ndeshjet tuaj set-up.

  Ndihmë
  * – të kandidojë si i dehur
  -unë – argumentet e programit
  -new_console:t – Emri tab
  -new_console:d – drejtori

 

final tuaj set-up duhet të duket si në vijim

Cmder detyrë e instalimit për Docker terminalin QuickStart

 

 

Lini një Përgjigju