Si të shkruani GBP shenjë kile (£) duke përdorur tastierën SHBA, në Windows 8 dhe Windows 8.1?

Në një keyboard layout SHBA nuk ka asnjë kyç £. Në mënyrë që të marrë simbolin është e nevojshme të shtypni disa kombinime kyçe.

Për të marrë simbolin £ shtypur në ekran, veproni si më poshtë:

Hold poshtë ALT kyç dhe lloji 0 1 6 3

shënim: Sa më sipër do të punojnë vetëm duke përdorur çelësat numër jastëk me num lock në.

2 mendime mbi "Si të shkruani GBP shenjë kile (£) duke përdorur tastierën SHBA, në Windows 8 dhe Windows 8.1?

  1. Nikola

    No this does not work, I get: ú Any other suggestions?

  2. Nikola

    Ignore my comment!

Lini një Përgjigju