Si për të bërë një përzgjedhje me mjet çadër duke përdorur madhësinë fikse & Raporti me martesë Foto?

 

në Photoshop, ju jeni në gjendje për të zgjedhur llojin e përzgjedhjes për mjet Marquee. Llojet e përzgjedhjes në Photoshop janë, normal, Raporti fikse dhe fikse Size.

In prirje Foto (v1.6.4) nuk ka asnjë lloj përzgjedhje për mjet Marquee. megjithatë, ju jeni ende në gjendje për të zgjedhur duke përdorur me madhësi fikse.

 

Fixed Përzgjedhja Sized me martesë Foto

 1. Zgjidhni 'drejtkëndëshe Marquee Tool’ nga mjetet e, or press M .

 2. Zgjidhni çdo zonë në kanavacë

 3. Change the size of the selection from the Transform panel. Size adjustment is marked W: for width and H: for height.

  Affinity Photo Fixed Size Selection

 4. Drag the newly sized selection to where you want it.

 

Fixed Ratio Selection in Affinity Photo

The Fixed Ratio Selection in Affinity Photo is missing in the Marquee Tools. Unfortunately, Fixed Ratio Selection is only available in the Crop Tool, which can only be used for cropping

 1. Zgjidhni "Pri Tool’ nga mjetet e, or press C .

 2. Zgjidhni "Raporti Custom’ nga mënyra: drop down menu

  Ndrysho vlerat për raportin porosi

 3. Kliko dhe terhiq zgjedhjen kulture për në kanavacë

Lini një Përgjigju