Si për të marrë një screenshot në OnePlus One Cynogenmod & OxygenOS Android smartphone

To take a screenshot from the OnePlus One veproni si më poshtë:

  • Shtypni volumin poshtë dhe butonat e pushtetit në të njëjtën kohë për lidhje 2 sekonda

Lini një Përgjigju