Паметни пасивни приходи со сигурни инвестиции HYIP

Стекнување на месечен пасивни приходи ви дава сигурност и финансиска слобода на вршење на она што го сакате со вашето време. Тоа ви дава мир на умот.

HYIPs се добар начин на добивање одлични се враќа за мали инвестиции. Сепак, многу HYIP програми се измамите. Подолу се некои од најпознатите сигурен и долго трчање HYIPs која ќе ви даде добар поврат.

Вложивме да пробате на сајтови. Проверете подолу за да видите инвестициите што сме го направиле. Имаме користи плаќање трговец Payeer ( Линк: https://goo.gl/BHf6JT ) да ги направиме нашите депозити.

 

Име Линк
1. Forex рајот https://goo.gl/QPXDPo
Опис Компанија која работи во Лондон. Инвестиции се направени од страна на трговци кои тргуваат во девизен пазар. Што треба да направите минимум депозит од $25 и компанијата плаќа 0.8% секојдневно на вашата инвестиција.
Showtop.info депозит: $5000 | Тековни секојдневно враќање: $40 | статус: плаќа |
Последен ден на плаќање: 4 Ноември 2015
2. Pokeram https://goo.gl/rQ9Vpr
Опис Ја програмирани софтвер кој профитира од покер сајтови. Оваа страница бара инвестиции за да работи со дневни трошоци. За возврат на страницата се враќа профит од софтвер за вас.
Showtop.info депозит: $3000 | Тековни секојдневно враќање: $12 | статус: плаќа |
Последен ден на плаќање: 4 Ноември 2015
3. AtrexTrade http://goo.gl/ZU4rzq
Опис Вашите пари се стави кон финансиски инвестиции. AtrexTrade ќе плаќа дневна проценти.
Showtop.info депозит: $6000 | Тековни секојдневно враќање: $42 | статус: плаќа |
Последен ден на плаќање: 4 Ноември 2015
Вкупно showtop.info депозит: $10000 | Вкупно Дневен враќа: $94

 

Погоре ќе биде обновено, ако било HYIP инвестиции прави плаќање за нас, или ако тие не успеаја да се изврши плаќање.

Напишете коментар