HTC One M7 HTC Sense 6.0 6.09.401.11 Android 4.4.3 Update

HTC po lëkundet nga një tjetër update për HTC Sense 6.0 dhe Android 4.4.3 program. Versioni Azhurimi është 6.09.401.11. Ky përditësim përmban enhancements të rëndësishme dhe bug fixes që lidhen me përmirësimin e eksperiencës thirrje telefon siç thuhet nga HTC. Kam marrë përditësim tim më 1 dhjetor 2014, and there is no noticeable difference to the UI

Read More