Carane ngganti menu konteks PILIH lan EDIT TOP max larik matesi ing SQL Manajemen Studio

Kanthi gawan nalika nggunakake tengen ngeklik meja lan milih utawa suntingan larik, SQL Manajemen Studio bakal pilih mung TOP ing 1000 larik utawa nyunting TOP ing 200 larik saka Tabel ing sembarang. Kanggo nambah watesan menu konteks Pilih utawa EDIT: Click tools from the dropdown menu Choose options Expand the server object explorer Choose

Read More