Carane nggawe pilihan karo alat salebetipun nggunakake ukuran tetep & aspek ing Affinity Photo?

  ing Photoshop, sampeyan bisa milih jinis pilihan kanggo Tool Marquee. jinis pilihan ing Photoshop sing, normal, Rasio Telpon lan Size Telpon. Ing Affinity Photo (v1.6.4) ana jinis pilihan kanggo Tool Marquee. Nanging, sampeyan isih bisa milih nggunakake Size Telpon.   Fixed Sized Selection in Affinity

Read More