Fix BackWPup ora bisa nggawe folder kanggo Log

Nalika mlaku serep proyek kesalahan ing ngisor iki dituduhake: Bisa ora nggawe folder: /hom/dir/public_html/wp-content/uploads/backwpup-9f3bea-logs I got this error when changing my web hosting company. After some searching, I could not find a solution. But after browsing the settings for BackWPup, I managed to fix the problem. Ing ngisor iki tetep masalah: Hover the mouse cursor

Read More