Carane ndandani Magisk SafetyNet Priksa masalah palsu ctsProfile ing Magisk 13 & 14?

Sampeyan bisa njaluk palsu SafetyNet ctsProfile sawise mlaku mriksa ing Magisk. Kanggo ndandani pisanan nyoba iki nganggo Magisk Singidaken saka setelan Magisk. Magisk Singidaken Nanging ora bisa mlaku ing kabeh piranti. Kanggo ndandani masalah iki download lan nginstal Universal SafetyNet Ndandani. instalasi rampung liwat TWRP. Click the button below to go to

Read More

Carane ndandani emulator android Android Studio kang kompatibel karo kesalahan Hyper-V

Hyper-V needs to be disabled to start an Android emulator in Android Studio. The fix is straight forward. Clicking the Turn off Hyper-V link and following the instructions will fix the error. Here are the instructions belowIntel HAXM is required to run this AVD. Android Emulator is incompatible with Hyper-V. Unfortunately, you cannot have

Read More