Carane fonts ing Microsoft Office PowerPoint nampilaké 2016

In order to edit a Powerpoint file on multiple computers, the font file should be embedded in the Powerpoint file, so that you don’t have to download each font file on every computer when editing.

Follow the following instructions to embed the fonts ing Powerpoint 2016.

  1. Pilih Gambar
  2. Klik Save as lan milih lokasi sing seneng nyimpen
  3. Klik pribadi nyelehake mudhun banjur pilih opsi nyimpen
  4. Saka jendhela iki nggawe manawa Simpen dipilih ing menu kiwa
  5. Pilih kothak saka pilihan pungkasan fonts nampilaké ing berkas

Powerpoint embed fonts

6. Klik OK banjur nyimpen

Ninggalake a Reply