iPad nuduhake minangka ora daya nalika disambungake menyang Laptop PC Windows & Daya iPhone luwih cepet

When connecting your ipad to your Windows PC you may get the message Not Charging.

img_0149-1

Pesen iki katon minangka iPad ora njupuk daya cukup saka port USB. You can fix this problem by download and installing AI charger which increases the USB port from 1A to 1.2A. Download pangisi daya AI kene

Sawise nginstall AI Charger ing “ora Ngisi daya” pesen ing iPad dadi adoh.

img_0150

Minangka AI Charger mundak daya saka 1A kanggo 1.2A, connecting your iPhone or iPod will also charge faster. iPhone lan iPods bakal ngisi ing sak jangkah padha sanadyan kepasang menyang tembok pangisi daya. Although not proven it may also speed up charging to Android Smartphones & tablet.

Ninggalake a Reply