Carane kanggo mbukak miner Bitcoin minangka layanan ing latar mburi ing Windows?

This steps show carane run cgminer as a service on windows. Therefore as soon as windows has been booted the miner will start mining for BitCoins.

The following shows the steps to run a Bitcoin miner as a service:

  1. Download BitMoose
  2. Unzip lan mindhah folder unzipped menyang ROOT saka c:/ drive.
  3. Menyang folder saka Bitmoose saka langkah 2 lan klik sapu ranjau lan banjur cgminer
  4. Busak isi folder cgminer
  5. Download versi paling anyar saka cgminer lan Unzip isi
  6. Nyalin kabeh file saka versi paling anyar saka cgminer menyang folder cgminer saka Bitmoose

    cgminer-files

  7. Bali menyang folder Bitmoose lan mbukak bitmoose-gui.exe
    bitmoose-screenshot
  8. Sawise mbukak sampeyan bakal weruh antarmuka GUI.
    Here you will need to fill in the details of your mining setup. I am using a mining pool (Slush kang renang), kang mlebu nganti saka situs web.

    Sampeyan kudu ngetik Alamat Host (Alamat inang slush kang blumbang iku http://api.bitcoin.cz) lan Port Number (Slush kang port renang nomer: 8332)

    Sampeyan bakal mlebu kudu jeneng pangguna lan sandhi saka buruh (Yen nggunakake slush kang renang iki bisa dijupuk kanthi ngangkut barang menyang Dashboard lan sampeyan bakal nemokake utawa nggawe jeneng panganggo buruh lan sandhi)

    Sabanjure pilih cgminer saka dhaftar program lan mbusak pitakonan -w 128 ninggalake mung -d 0.

    Klik Gambar lan Simpen

  9. Klik ing Service ing ndhuwur lan banjur milih nginstal

    bitmoose-screenshot-2

    Ing sisih kiwa ngisor saka jendhela, ngenteni Service pesen ora diinstal kanggo ngganti menyang Service mandegake

    bitmoose-screenshot-3

    Sawise pesen status Service mandegake, banjur klik Service saka menu ndhuwur lan banjur Mulai

If all the steps are done correctly then message in the bottom left of the window should change to Service Started and the miner should start mining for Bitcoins. Keep an eye out for the messages, kang ngirim nuduhake pesen kaya 'Accepted’ lan kacepetan pertambangan karo MH / s utawa GH / s.

bitmoose-screenshot-4

Now when starting Windows you will find that the miner will automatically run in the background. This is because there is now a Windows service installed called Bit Moose Mining with all your mining settings.

Bitmoose-windows-Bitcoin-mining-service

Other useful links:

2 thoughts on "Carane kanggo mbukak miner Bitcoin minangka layanan ing latar mburi ing Windows?

  1. atut

    why it says cgminer: -d 0 argument not recognized?

  2. Eine sehr gute Erklärung. das wird dem ein oder anderen doch eine sehr große Hilfe sein.

Ninggalake a Reply