Fix BackWPup ora bisa nggawe folder kanggo Log

Nalika mlaku serep proyek kesalahan ing ngisor iki dituduhake:

Bisa ora nggawe folder: /ehem / dir / public_html / wp-isi / unggahan / backwpup-9f3bea-log

I got this error when changing my web hosting company. After some searching, I could not find a solution. But after browsing the settings for BackWPup, I managed to fix the problem.

Ing ngisor iki tetep masalah:

  1. Kisaran kursor mouse liwat BackWPup menu item ing sisih kiwa
  2. Klik ing setelan
    backwpup error create folder log settings
  3. Pilih tab log
  4. Pencet Reset kabeh setelan tombol gawan (This will reset all configuration in the settings menu to default. If you do not want to do this then you will need to change the folder path manually in the Log file folder text box.)
  5. Simpen owah-owahan yen sampeyan wis rampung iki.

6 thoughts on "Fix BackWPup ora bisa nggawe folder kanggo Log

  1. tronath

    thanks!

  2. Amazing! This actually solves the problem

  3. cara backup dengan plugin BackWPup bagaimana atau apa yang di tekan jika ingin mengirimnya ke email

  4. Thank you. You solved my problem

  5. Rolando Altamirano

    Me sirvio!!! muchas gracias

  6. Thanks a lot. It solved the problem.

Ninggalake a Reply