Carane ngetik GBP pound tandha (£) nggunakake keyboard US, ing Windows 8 lan Windows 8.1?

Ing tata keyboard US ana tombol £. Supaya kanggo njaluk simbol iku dibutuhake kanggo pencet sawetara kombinasi tombol.

Kanggo £ simbol diketik ing layar, apa ing ngisor iki:

Terus ALT tombol lan jinis 0 1 6 3

Wigati: Ing ndhuwur mung bisa nggunakake tombol nomer pad karo num ngunci ing.

2 thoughts on "Carane ngetik GBP pound tandha (£) nggunakake keyboard US, ing Windows 8 lan Windows 8.1?

  1. Nikola

    No this does not work, I get: ú Any other suggestions?

  2. Nikola

    Ignore my comment!

Ninggalake a Reply