NVIDIA GeForce Sumampow 980TI vs Radeon R295x2 pathokan

 

Nvidia GeForce 980TI dianggep salah siji sing paling kertu grafis sing bisa tuku dina iki. The Radeon R295x2 is a unique graphics card in that it is dual GPU as well as water-cooled.

Nalika dirilis babagan 18 months ago teka karo price tag dibalèkaké lan ora gain kakehan popularitas minangka NVIDIA wis mung SIM minangka kuat sing migunakaken banget daya kurang.

pathokan iki diprodhuksi kasil ingkang sae. The benchmarking software used was Valley Benchmark by Unigine. It claims to put the GPU under heavy stress so that you can find out if your graphics card is truly as good as it is claimed to be.

 

Spek Komputer

Kene informasi saka 2 mesin sing digunakake:

NVIDIA GeForce Sumampow 980TI

CPU: i7 5820K Intel
RAM: 32GB DDR4 RAM

AMD Radeon R295x2

CPU: i7 4790K Intel
RAM: 16GB DDR3 RAM

The machine used for the AMD Radeon R295x2 has a lower specification then the GeForce GTX 980Ti.

 

 

price

At the time of writing the price of these cards on Amazon are as follows:

NVIDIA GeForce Sumampow 980TI – £ 559,99
AMD Radeon R295x2 – £ 1098

 

 

Setelan Software

Setelan ing ngisor iki cantik akeh setelan maksimum ing software. These settings were used to benchmark both the graphics cards.

nerjemahake: kapan
mode: 2560 x 1440 8dikirim layar wutuh
prasetel: Custom
Quality: Ultra

 

 

Results pathokan

Kene asil pathokan…

NVIDIA GeForce Sumampow 980TI

Rata-rata fps: 49.9
Score: 2087
min fps: 25.5
Max fps: 89.5

AMD Radeon R295x2

Rata-rata fps: 53.3
Score: 2231
min fps: 21.3
Max fps: 115.2

Asil ngageti minangka GPU dual watercooled AMD Radeon R295x2 bener nemu skor sakabèhé luwih saka Nvidia GeForce Sumampow 980TI. The GeForce GTX 980TI got a higher minimum FPS but everything else was higher with the Radeon R295x2.

 

 

Ninggalake a Reply