How to set up Docker Quickstart Terminal in Cmder?

The following shows carane set up the Docker Quickstart Terminal in Cmder.

  1. Ketik layar tugas Setup
    trabasan keyboard
    Win + Alt + T
    via menu
    + tombol -> tugas Setup….

    tombol tugas persiyapan lan menu

  2. Expand pambuka lan Pilih Tugas
    Expand wiwitan lan milih tugas

  3. Nambah tugas wis disetel anyar
    trabasan keyboard
    Alt + Shift + +
    via Menu
    + tombol

  4. Jeneng tugas kanthi ngganti Group{nomer} karo…
     Tools::Docker Quickstart Terminal

    Sisih Cetha kategori tugas lan bagéyan liya iku jeneng tugas

  5. Netepake paramèter tugas.
     /sampeyan "%DOCKER_TOOLBOX_INSTALL_PATH%" /lambang "d:\Panganggo  Pictures  Ikon  if_github_334641.ico"

    Punika lambang adat digunakake, mesthekake yen path lan .ico berkas kasebut.

    Bantuan
    /sampeyan – mranata direktori apa, ngendi pangolahan anyar bakal miwiti
    /lambang – lambang sing ditampilake ing tab

  6. Tambah printah
     *"C:\Progra ~ 1  Go  bin  sh.exe kanggo" -i "%DOCKER_TOOLBOX_INSTALL_PATH%  start.sh" -new_console:t:"Docker Terminal"

    Docker Client on Windows should be run as elevated as we have set up here. Mesthekake yen path menyang Git file binar cocog Panjenengan set-up.

    Bantuan
    * – mbukak minangka munggah pangkat
    -i – bantahan program
    -new_console:t – jeneng tab
    -new_console:d – direktori

 

Panjenengan final set-up sing katon kaya ing ngisor iki

Cmder tugas pangaturan kanggo terminal quickstart Docker

 

 

Ninggalake a Reply