Carane ngetik GBP pound tandha (£) nggunakake keyboard US, ing Windows 10?

Ing tata keyboard US ana tombol £. Supaya kanggo njaluk simbol iku dibutuhake kanggo pencet sawetara kombinasi tombol.

Kanggo £ simbol diketik ing layar, apa ing ngisor iki:

Terus ALT tombol lan jinis 0163

Wigati: Ing ndhuwur mung bisa nggunakake tombol nomer pad karo num ngunci ing.

Ninggalake a Reply